Notícies

Gràcies!!

L’equip educatiu del centre volem  donar les gràcies a tots els que, amb la vostra col·laboració i participació, ajudeu a tirar endavant l’escola, un projecte compartit que avança i  millora amb les vostres aportacions, suggeriments i accions.

Gràcies AMPA per ajudar-nos en l’organització de la jornada de treball i de portes obertes que hem celebrat a l’escola.

Gràcies a vosaltres, pares i mares, que heu participat d’una manera molt activa en la jornada de treball pintant i arranjant els diferents espais del centre, tasques que han fet possible que gaudim d’unes instal·lacions  actualitzades i millorades.

Gràcies a tots per col·laborar i participar en la jornada de portes obertes, hem fet palès, un any més, que som una petita escola que s’uneix i fa pinya com una gran família.

Gràcies famílies per fer-nos notar dia a dia  que valoreu la nostra tasca, fent-nos arribar el vostre suport, agraïment i satisfacció per l’escola. Això ens anima i il·lusiona, i ens encoratja a seguir treballant en la millora de les nostres accions educatives.

I per últim, un reconeixement especial a la família Prat Mas (pares del Martí) i a la família Enrich Arnanès (pares de la Clara), gràcies  per les meravelloses obres d’art que ens heu deixat al pati de l’escola i que han convertit el sorral en una zona de joc fantàstica pels nostres infants.

A tots/es vosaltres MOLTES GRÀCIES!!

Vegeu les fotografies