Notícies

Let's dress up on the English day

Temps de gresca, de bromes i de disfresses: és Carnaval i, com ja comença a formar part d’una tradició a la nostra escola, li donem un caire britànic a la festa. Mr Carnival es converteix en the king, the school en el seu reialme i the English en l’eina amb la qual aquest personatge tan trapella ens transmet les seves commands durant tota la setmana. Nosaltres, els seus subjects hem de fer el possible per entendre bé les seves ordres, els grans de l’escola ens hi ajuden, complir-les al peu de la lletra i passar-nos-ho very good.

L’últim dia, el divendres, la immersió en la llengua anglesa és present en totes les activitats programades: Gymkhana (dough and throw, songs, Masterchef junior, guess the word, flags, ...) sing along songs, English cartoons, art and craff, let’s dress up and make up on the English day and karaoke.

Ha estat una jornada lúdica i alhora formativa, amb els objectius previstos molt ben assolits; quedant constància una vegada més que la diversió no està renyida amb l’aprenantatge.