Nadal 2016

S’acosta el Nadal … i no podia faltar la visita a l’escola del tradicional Tió. Els nens i nenes d’educació infantil, l’han rebut amb alegria i xerinola!

Han estat ells els encarregats de cuidar-lo i alimentar-lo cada dia. I, com no podia ser d’un altra manera, l’han fet cagar amb il·lusió.

També hem rebut una visita molt esperada, la del Patge Gregori i el seu ajudant.

Els alumnes d’infantil, primer i segon, acompanyats pels seus pares i familiars, l’han rebut a la sala d’actes de l’escola, enmig de forts aplaudiments i molta emoció!

El patge ha dirigit unes paraules, tant als infants com als pares, fent-los reflexionar sobre la importància de portar-se bé durant tot l’any, d’esforçar-se i de viure amb alegria.

Els alumnes, primer li han entregat la carta que prèviament havien preparat a l’aula, demanant material pels Espais d’Aprenentatge i seguidament, han cantat unes nadales i han recitat el poema de Nadal.

El patge els ha agraït aquest detall, tot repartint caramels i desitjant-los unes bones festes.

Esperem que el patge Gregori i el seu ajudant, facin arribar les nostres cartes als Reis de l’Orient i, en la mesura del possible, facin realitat els nostres desitjos.

Bones festes!
També et pot interessar...

Escola Nova 21

El nostre centre forma part del programa Escola Nova 21. Aquest programa proposa que el conjunt del sistema avanci cap a un horitzó comú, anomenat ...

llegir més »

Itinerari psicopedagògic Vedruna

DOIP. Departament d'Orientació i Intervenció Psicopedagògica

Alguns dels nostres alumnes necessiten una mirada més individualitzada, una aproximació més acurada per conèixer millor les seves capacitats reals ...

llegir més »

.

EntusiasMAT

Enguany a l’escola treballem les matemàtiques amb EntusiasMAT, un programa didàctic-pedagògic; estructurat, divertit i molt efectiu que, partint de...

llegir més »